om mig

Om mig

Utbildning, erfarenhet och värderingar

Efter det att jag utbildade mig till trädgårdsmästare vid Akademi Båstad har jag varit anställd snart tio år i trädgårdsbranchen.  Jag har bland annat jobbat med försäljning, anläggning, beskärning och skötsel. 

Så länge jag kan minnas har jag sysslat med hantverk av olika slag. Jag älskar att lära mig nya tekniker och funderar alltid över hur man kan bygga saker själv. 

Under årens lopp har drömmen om en hållbarare, vänligare vardag vuxit fram. Jag vill arbeta med naturen, inte kämpa mot den. I min yrkesroll betyder det bland annat, rätt växt på rätt plats, biologisk bekämpning om något absolut tvunget måste bekämpas och att främja biologisk mångfald. Jag vill också använda mig av så miljövänliga förstärkningar av min egen kraft som bara är möjligt. Tanken är därför att enbart använda eldrivna maskiner och att cykla till mina kunder i så stor utsträckning det bara går.Christel Stoltenberg

-din egen trädgårdsmästare